Ήταν φανερό για ΑΠΟΕΛ και το… αντίθετο για Ομόνοια!

Ήταν φανερό για ΑΠΟΕΛ και το… αντίθετο για Ομόνοια!

Με το σκορ υπέρ της στο 0-1 η Ομόνοια πήγε στα αποδυτήρια κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο ημίχρονο.

Οι πράσινοι ήταν καλύτεροι μετά το πρώτο δεκάλεπτο και βγήκαν πιο ορθόδοξα απειλώντας σε 2-3 περιπτώσεις από οργανωμένες επιθέσεις.

Αντίθετα ο ΑΠΟΕΛ απείλησε 3 φορές από στημένες φάσεις, δύο με απευθείας εκτελέσεις και μια με κεφαλιά του Μερκή από κόρνερ.

Γενικότερα οι πράσινοι έδειχναν να πατούν καλύτερα επιθετικά ενώ ο ΑΠΟΕΛ είχε… θεματάκια στην ανάπτυξη ενώ φάνηκε να τον αποδιοργάνωσε και η γρήγορη αναγκαστική αλλαγή του Ντονγκαλά.

The post Ήταν φανερό για ΑΠΟΕΛ και το… αντίθετο για Ομόνοια! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ σε συνέντευξη στην Al-Ahram: «Ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης»

ΠτΔ σε συνέντευξη στην Al-Ahram: «Ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης έδωσε σε συνέντευξη του στην Al-Ahram στην οποία αναφέρθηκε στις ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και την εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέση

BEST OF TOTHEMAONLINE