ΚΥΠΡΟΣ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Ειδική ομάδα για αντιμετώπιση των μέτρων

ΚΥΠΡΟΣ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ:  Ειδική ομάδα για αντιμετώπιση των μέτρων

Σύσταση προσωρινής Ομάδας στην Αστυνομία για καλύτερη αντιμετώπιση της πανδημίας και εφαρμογής των μέτρων

Στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται από την Αστυνομία για την περαιτέρω εντατικοποίηση των μέτρων και την πλήρη εφαρμογή των διαταγμάτων με στόχο την αντιμετώπιση της πανδημίας, η Υπουργός Δικαιοσύνης κα Έμιλυ Γιολίτη και ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Στέλιος Παπαθεοδώρου αποφάσισαν να ενισχύσουν τους τρόπους επικοινωνίας των πολιτών με την Αστυνομία, όπως επίσης και να συσταθεί προσωρινή μονάδα στην Αστυνομία, σε κάθε επαρχία, για καλύτερη αντιμετώπιση της κατάστασης.

Πέραν των υφιστάμενων διαφόρων τρόπων υποβολής καταγγελιών από πολίτες για παραβίαση των διαταγμάτων, οι πολίτες θα μπορούν είτε επώνυμα, είτε ανώνυμα να υποβάλλουν παράπονα ή να διαβιβάζουν πληροφορίες που αφορούν παραβίαση των σχετικών διαταγμάτων από πολίτες, υποστατικά ή επιχειρήσεις στα τηλέφωνα 1460, 22606803 και 22606804 από την Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2020.  

Χρειάζεται συστράτευση και  υπευθυνότητα από όλους μας για να αποφευχθεί η περαιτέρω εξάπλωση του ιού και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, την οποία όλοι μας επιθυμούμε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Υπέγραψαν οδικό χάρτη οι 27 – Σε εξέλιξη οι εργασίες του Άτυπου Συμβουλίου της ΕΕ στη Λευκωσία

LIVE: Υπέγραψαν οδικό χάρτη οι 27 – Σε εξέλιξη οι εργασίες του Άτυπου Συμβουλίου της ΕΕ στη Λευκωσία

Στο Συνεδριακό Κέντρο της Λευκωσίας συνεχίζονται σήμερα οι εργασίες του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. Αρχικά στο μικροσκόπιο τίθεται ο μακροπρόθεσμος προϋπολογισμός της Ένωσης για την περίοδο 2028-2034. Οι ηγέτες συζητούν σχετικά με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, με έμφαση στους νέους ίδιους πόρους και τις πηγές εσόδων. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις από το ThemaOnline 

BEST OF TOTHEMAONLINE