ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Διατήρηση των μέτρων ή αυστηροποίηση – Δεν τίθεται θέμα χαλάρωσης

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Διατήρηση των μέτρων ή αυστηροποίηση – Δεν τίθεται θέμα χαλάρωσης

Διατήρηση των υφιστάμενων μέτρων ή και αυστηροποίηση, είναι τα σενάρια που εξετάζει η επιδημιολογική ομάδα του Υπουργείου Υγείας, τα οποία θα διαμορφωθούν ως εισηγήσεις στην επόμενη ενημέρωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, πριν τη λήψη των επομένων αποφάσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ από έγκυρη πηγή, αυτό που ξεκαθαρίζεται πλήρως είναι ότι δεν πρόκειται να υπάρξει οποιαδήποτε χαλάρωση, αν δεν αλλάξει άρδην η κατάσταση μέχρι την Παρασκευή.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις τα καθημερινά τριψήφια νούμερα κρουσμάτων και η αύξηση εισαγωγών ασθενών με κορωνοϊό στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) δεν επιτρέπουν εφησυχασμό ή οποιαδήποτε σκέψη, για πιθανή χαλάρωση των μέτρων.

Εξάλλου, την προσεχή Τετάρτη θα γίνει επαναξιολόγηση των επιδημιολογικών δεδομένων, κατά την οποία θα ληφθούν, ενδεχομένως, αποφάσεις και για την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

«Οι επόμενες κινήσεις θα καθοριστούν σύμφωνα με το πως θα κυλήσουν οι επόμενες δύο τρεις ημέρες», αναφέρει η ίδια πηγή.

Aπό ΚΥΠΕ

 

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Διατήρηση των μέτρων ή αυστηροποίηση – Δεν τίθεται θέμα χαλάρωσης appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE