ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο δικαστήριο η 35χρονη μητέρα - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο δικαστήριο η 35χρονη μητέρα - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Με τέσσερις κατηγορίες θα βρεθεί αντιμέτωπη η 35χρονη μητέρα τριών παιδιών, 13 και 7 χρόνων και 23 μηνών, τα οποία εντοπίστηκαν την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου ανεπιτήρητα, την ώρα που η ίδια βρισκόταν στην εργασία της.

Η κατηγορούμενη αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους μέχρι τη δίκη της.

Η μητέρα οδηγήθηκε το πρωί στο δικαστήριο, το οποίο όρισε την εκδίκαση της υπόθεσης στις 15 Δεκεμβρίου, σε σχέση με αδικήματα που αφορούν την εγκατάλειψη παιδιού κάτω των δυο χρόνων και την έκθεση παιδιού σε κίνδυνο.

Η κατηγορούμενη αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, ενώ τα τρία παιδιά ανέλαβαν ο παππούς και η γιαγιά τους.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, πολίτης εντόπισε 7χρονο κοριτσάκι να παίζει μόνο σε πάρκο στην περιοχή Ομονοίας και το μετέφερε σε αστυνομικό σταθμό.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν, εντοπίστηκε ο χώρος διαμονής του παιδιού, με τους αστυνομικούς να διαπιστώνουν ότι στην οικία βρίσκονταν μόνα τους τα δυο αδέλφια του, 13 χρόνων και 23 μηνών, ενώ η μητέρα τους απουσίαζε στην εργασία της.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top