Η ΑΛΣ Ομόνοια 29ης Μαΐου για το επόμενο εκτός έδρας κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι της

Η ΑΛΣ Ομόνοια 29ης Μαΐου για το επόμενο εκτός έδρας κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι της

Ανάρτηση από την ΑΛΣ Ομόνοια 29ης Μαΐου…

«ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Για την 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ του Πρωταθλήματος, αυτή την Κυριακή στις 14:30, η ΟΜΟΝΟΙΑ του ΛΑΟΥ αντιμετωπίζει τον ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΡΟΛΑΚΚΟΥ σε ένα εκτός έδρας ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ των ΘΥΡΩΝ αγώνα, στο Λεβέντειο Γήπεδο Εθνικού Δευτεράς!
Όσα μέλη του σωματείου επιθυμούν να μπουν στην λίστα των 30 φιλάθλων που θα τους επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο, λόγω της αποτυχίας του μοντέλου με την κλήρωση, μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με ένα από τα μέλη του Διοικητικού μας Συμβουλίου!
Για τους υπόλοιπους από το σπίτι με την βοήθεια των φίλων στο Omonoia Radio θα μπορέσουμε ακόμη μια φορά να παρακολουθήσουμε ζωντανά τον αγώνα ραδιοφωνικά!
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ».

The post Η ΑΛΣ Ομόνοια 29ης Μαΐου για το επόμενο εκτός έδρας κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι της appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE