ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δώδεκα κρούσματα ανακοινώθηκαν την Κυριακή

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δώδεκα κρούσματα ανακοινώθηκαν την Κυριακή

Συνολικά 12 κρούσματα ανακοίνωσε το «υπουργείο υγείας» την Κυριακή, από 1146 τεστ, σύμφωνα με την τουρκοκυπριακή ηλεκτρονική έκδοση της «Ντιγιαλόγκ».

Όπως αναφέρεται, τα τρία αφορούν ταξιδιώτες που έφτασαν στα κατεχόμενα ενώ δύο άτομα πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον «υπουργό υγείας» Αλί Πιλλί, συνολικά στα κατεχόμενα ο αριθμός των κρουσμάτων έφτασε τα 1.176 ενώ στα κατεχόμενα μέχρι την Κυριακή πραγματοποιήθηκαν 275.105 τεστ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE