Ανακοίνωση για ανανέωση διαπίστευσης του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας

Ανακοίνωση για ανανέωση διαπίστευσης του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας

Η Κυπριακή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία τέσσερα χρόνια μετά τη διαπίστευση της από την Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία για το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ούτως ώστε να ανανεωθεί η διαπίστευση της για άλλα τέσσερα χρόνια από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας.

Η διαπίστευση παρέχει την δυνατότητα να εκπαιδεύει εκπαιδευτές και προπονητές του αθλήματος, καθώς επίσης και να διαπιστεύει Ναυτικούς και Ιστιοπλοϊκούς Ομίλους, μέλη της Ομοσπονδίας.

Μέχρι σήμερα η Ομοσπονδία έχει διαπιστεύσει τέσσερις ομίλους, πρόκειται για τον Begafigo, τον Ναυτικό Όμιλο Αμμοχώστου, τον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού και το Pafos International Sailing Club. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει ενδιαφέρον από πέντε ακόμη ναυτικούς ομίλους για να διαπιστευθούν εντός του 2021.

Επίσης, στα πλαίσια του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης διοργανώνεται αυτή την περίοδο σεμινάριο εκπαιδευτών όπου συμμετέχουν 24 άτομα εκ των οποίων οι 10 είναι Έλληνες.

Τα οφέλη των διαπιστευμένων ομίλων:

Τα οφέλη για τους διαπιστευμένους ομίλους είναι πάρα πολλά, όπως και για τους εκπαιδευτές, προπονητές και αθλητές.

Το επίπεδο ανεβαίνει, όπως και οι απαιτήσεις με απώτερο στόχο να απασχοληθούν περισσότεροι αθλητές με την ιστιοπλοΐα, κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες προπόνησης και ανάπτυξης».

The post Ανακοίνωση για ανανέωση διαπίστευσης του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE