Η καλύτερη φετινή ΑΕΚ είναι ΕΡΓΟ Σωφρόνη

Η καλύτερη φετινή ΑΕΚ είναι ΕΡΓΟ Σωφρόνη

Η επιβλητική εμφάνιση και νίκη της ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό, με 4-0, για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος είχε τη… σφραγίδα του Σωφρόνη Αυγουστή.

Ήδη, ο Κύπριος κόουτς κατάφερε σε μόλις 3 ματς, να περάσει τη φιλοσοφία του στους παίκτες και στην παρουσία της ομάδας του στο ματς κόντρα στους μαυροπράσινους, πιστώνεται το μεγαλύτερο μερίδιο.

Είδε, όλα όσα θέλουν να κάνουν οι παίκτες. Όσα τους ζήτησε να κάνουν. Ειδικά στο α’ μέρος η ΑΕΚ είχε την… υπογραφή του Σωφρόνη. Πίεζε ψηλά, δεν άφηνε τον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του, πέτυχε δύο γκολ και έχασε πολλές ευκαιρίες.

Στο β’ μέρος, όπως ήταν λογικό, έπεσε ο ρυθμός, αφού δεν μπορεί για 90 λεπτά μια ομάδα να κάνει ασφυκτικό πρέσινγκ, ωστόσο, έχασε βρήκε ακόμα δύο φορές τον δρόμο προς τα δίκτυα, ενώ είχε και πολλές φάσεις για μεγαλύτερο σκορ.

Οι 18 τελικές είναι δείγμα του Κύπριου κόουτς. Η ομάδα της Λάρνακας, έκανε με διαφορά την καλύτερη φετινή της εμφάνιση, και ίσως μια από τις καλύτερες των τελευταίων δύο ετών.

Αν εξαιρέσει κανείς το ματς με την ΑΕΛ στο κύπελλο, που ο 43χρονος προπονητής είχε μόλις μια μέρα να δουλέψει με το ρόστερ του, στα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος που ακολούθησαν, έκανε πολύ καλές εμφανίσεις.

Έχει 7 γκολ υπέρ και 0 κατά έπειτα από δύο αναμετρήσεις, ενώ σε μόλις λίγες μέρες δουλειάς ο τεχνικός των κιτρινοπράσινων άρχισε να αφήνει να το… στίγμα του. Αυτό δείχνει πως η ΑΕΚ έχει πάρει τα πάνω της, και ότι ο Σωφρόνης Αυγουστή… εμπνέει τους παίκτες του.

Όλοι, πλέον, στην ομάδα της Λάρνακας, βλέπουν με αισιοδοξία το μέλλον.

Θ.Δ.

The post Η καλύτερη φετινή ΑΕΚ είναι ΕΡΓΟ Σωφρόνη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.