ΛΕΜΕΣΟΣ: Παρουσιάστηκε ο άνδρας που κτύπησε τον 12χρονο – Ισχυρίζεται πως δεν το αντιλήφθηκε

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παρουσιάστηκε ο άνδρας που κτύπησε τον 12χρονο – Ισχυρίζεται πως δεν το αντιλήφθηκε

Στην τροχαία Λεμεσού εμφανίστηκε ο άνδρας που αναζητούσαν οι Αρχές, ο οποίος εγκατέλειψε τη σκηνή τροχαίου ατυχήματος που συνέβη χθες στη Λεμεσό, από το οποίο τραυματίστηκε 12χρονος μαθητής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία 60χρονος εμφανίστηκε σήμερα (06/12), το απόγευμα στην τροχαία Λεμεσού. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, αφού διάβασε τη σημερινή δημοσίευση της Αστυνομίας, παρουσιάστηκε ο ίδιος στα γραφεία της Τροχαίας Λεμεσού, μαζί με το όχημά του

Πρόκειται για 60χρονο. Το όχημα του ταυτίζεται με την περιγραφή που είχε εξασφαλίσει και δημοσιεύσει η Αστυνομία και φέρει ζημιά στο δεξί καθρεφτάκι οδηγού

Ο 60χρονος οδηγός ανακρίθηκε. Αναφέρει ότι δεν είχε αντιληφθεί τη σύγκρουση με τον νεαρό ποδηλάτη, ωστόσο αναφέρει ότι αυτός οδηγούσε το αυτοκίνητο στον ουσιώδη τόπο και χρόνο

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Τροχαία Λεμεσού

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Αναζητείται οδηγός που χτύπησε 12χρονο ποδηλάτη και εγκατέλειψε τη σκηνή - Βοηθήστε να εντοπιστεί

Θυμίζουμε ότι γύρω στις 5:30 το απόγευμα χθες, στον 8ο δρόμο στα Πάνω Πολεμίδια στη Λεμεσό, ενώ άγνωστο πρόσωπο οδηγούσε το αυτοκίνητό του με δυτική κατεύθυνση, επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρουστεί με ποδήλατο που οδηγούσε 12χρονος από τη Λεμεσό.

Από τη σύγκρουση το ποδήλατο ανατράπηκε σε παρακείμενο χωράφι, με αποτέλεσμα ο 12χρονος να τραυματιστεί στο πόδι και να μεταφερθεί προληπτικά στο Τμήμα Α’ Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Από τη σύγκρουση, το κάλυμμα του εξωτερικού δεξιού καθρέφτη του συγκεκριμένου οχήματος έπεσε στην άσφαλτο και παραλήφθηκε από την Αστυνομία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE