ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Ξεπέρασαν τις 100 οι καταγγελίες για παραβίαση των μέτρων - Πρόστιμο σε μπαρ που λειτουργούσαν εκτός ωραρίου

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Ξεπέρασαν τις 100 οι καταγγελίες για παραβίαση των μέτρων - Πρόστιμο σε μπαρ που λειτουργούσαν εκτός ωραρίου

Σε 107 καταγγελίες πολιτών και 4 υποστατικών για παραβίαση των μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

 
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της Αστυνομίας, οι συνολικοί έλεγχοι του τελευταίου 24ωρου ανήλθαν στους 4.142 σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Στη Λευκωσία, η Αστυνομία προχώρησε σε καταγγελίες 28 πολιτών και 2 υποστατικών στα οποία επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 500 ευρώ για παραβίαση ωραρίου και εξυπηρέτηση πελατών απευθείας από το μπαρ. Διενεργήθηκαν 843 έλεγχοι. 

Στη Λεμεσό έγιναν 39 καταγγελίες πολιτών και 1 υποστατικού έπειτα από τη διενέργεια 1.102 ελέγχων.

Στη Λάρνακα διενεργήθηκαν 654 έλεγχοι με 23 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού, ενώ στην Πάφο καταγγέλθηκαν 23 πολίτες και 1 υποστατικό ύστερα από 637 ελέγχους.
 
Στην Αμμόχωστο η Αστυνομία διενήργησε 513 ελέγχους προβαίνοντας σε 10 καταγγελίες πολιτών, ενώ στη Μόρφου οι έλεγχοι ανήλθαν σε 143 χωρίς με 2 καταγγελίες πολιτών.
 
Η Λιμενική Αστυνομία διενήργησε 50 ελέγχους, χωρίς να προβεί σε καμία καταγγελία. Στο αεροδρόμιο Πάφου καταγράφηκαν δύο καταγγελίες, μία για μη χρήση μάσκας και μία για τη κατοχή του Cyprus Flight Pass.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top