ΚΥΠΡΟΣ: Πιάστηκαν στα... πράσα να παραβιάζουν τα διατάγματα παίζοντας χαρτιά

ΚΥΠΡΟΣ: Πιάστηκαν στα... πράσα να παραβιάζουν τα διατάγματα παίζοντας χαρτιά

Σε έρευνα που διεξήχθη σε οικία στην Πάφο, γύρω στις 6 χθες βράδυ, βάσει δικαστικού εντάλματος, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν έξι πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία.

Στην οικία βρίσκονταν επίσης ο ένοικος της συγκεκριμένης οικίας, καθώς και άλλα τέσσερα πρόσωπα.

Τα εν λόγω πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς για αδικήματα σε σχέση με την κυβεία, καθώς και για αδικήματα που σχετίζονται με τον περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο.

Κατά την έρευνα παραλήφθηκαν ως τεκμήρια τραπουλόχαρτα και φίσιες.

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

Χωρίς ενεργά μέτωπα φωτιάς ξημέρωσε σήμερα η Λεμεσός, ωστόσο ο φόβος για επικίνδυνες αναζωπυρώσεις παραμένει έντονος. Οι κάτοικοι των πυρόπληκτων κοινοτήτων πέρασαν ακόμη μία νύχτα χωρίς ηλεκτροδότηση και υδροδότηση, την ώρα που καταγράφονται καταγγελίες για πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και υποστατικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE