«Έκλεισε» το σπίτι του Άγιαξ ένα… δικό του παιδί! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Έκλεισε» το σπίτι του Άγιαξ ένα… δικό του παιδί! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήττα σοκ με 2-1 γνώρισε ο Άγιαξ στην έδρα του από την Τβέντε, με τον Κουίνσι Μένιγκ, που είναι προϊόν των ακαδημιών του Αίαντα να πετυχαίνει και τα 2 γκολ.

 

Στοπ στο τρένο του Άγιαξ έβαλε η Τβέντε που κέρδισε με 2-1 μέσα στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα». Ο Αίαντας μετρούσε 6 σερί νίκες με εντυπωσιακά σκορ, αλλά ο Κουίνσι Μένιγκ, που είναι προϊόν των ακαδημιών του, τον σκότωσε μια δύο γκολάρες. Ο Μένιγκ βρέθηκε στις ακαδημίες του Άγιαξ από το 2007 ως το 2014, ειχε συμμετοχές στη β’ ομάδα, ενώ αγωνίστηκε και με την πρώτη ομάδα σε 3 ματς.

Στο 22ο λεπτό η Τβέντε έφυγε στην κόντρα, ο Μένιγκ πάτησε περιοχή από αριστερά, έφερε την μπάλα στο δεξί και πλάσαρε για το 1-0.

Στο 59ο λεπτό ο Τάντιτς έκανε το 1-1 με πέναλτι αλλά στο 84’ o Μένιγκ πήρε την μπάλα στα αριστερά, συνέκλινε προς τα μέσα και με απίθανο σουτ έγραψε το 1-2.

 

 

The post «Έκλεισε» το σπίτι του Άγιαξ ένα… δικό του παιδί! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.