Έκανε… περίπατο η Λεβάντε!

Έκανε… περίπατο η Λεβάντε!

Η απογοητευτική Χετάφε έμεινε με δέκα παίκτες μόλις στο έβδομο λεπτό και η Λεβάντε έφτασε σε επιβλητική νίκη (3-0), χάρη στην οποία βγήκε από την ζώνη του υποβιβασμού της La Liga.

Δεν ισχύει πάντα, αλλά στο Λεβάντε – Χετάφε 3-0, η αρχή ήταν πράγματι το ήμισυ του παντός. Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι είχαν να νικήσουν από τις 27 Σεπτεμβρίου (3-1 εκτός έδρας την Οσασούνα), προηγήθηκαν μόλις στο πέμπτο λεπτό (Ρότζερ), ενώ δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα, λόγω (ορθής) αποβολής του Τσέμα.

Από εκεί και πέρα, το έργο για την ομάδα του Πάκο Λόπεθ έγινε πολύ πιο εύκολο. Προτού συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο, πέτυχε και δεύτερο γκολ (17′ Ντανιέλ Χιμένεθ) και, πριν από την συμπλήρωση μιας ώρας, το σκορ ήταν ήδη 3-0 (57′ Χορχε Ντε Φρούτος).

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά για τους ντεφορμέ Μαδριλένους, ο Τζενέ αποβλήθηκε στο 77′. Η Λεβάντε κατάφερε να «ξεκολλήσει» από την προτελευταία θέση και την ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Χετάφε είναι πλέον 13η, συμπληρώνοντας εφτά διαδοχικά ματς χωρίς νίκη (τέσσερις ήττες – τρεις ισοπαλίες).

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Έκανε… περίπατο η Λεβάντε! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE