Μπεργκ και Μακάρθι έχουν κοινό… πρόβλημα: Η ‘αχίλλειος πτέρνα’ των αιώνιων – Αμείλικτοι οι αριθμοί!

Μπεργκ και Μακάρθι έχουν κοινό… πρόβλημα: Η ‘αχίλλειος πτέρνα’ των αιώνιων – Αμείλικτοι οι αριθμοί!

«Ένα γκολτζή και γρήγορα» θα σκέφτονται και οι ΑΠΟΕΛίστες και οι Ομονοιάτες αλλά και οι Παπασταύρου και Πετρίδης.

Το ντέρμπι αιωνίων πλησιάζει όμως δεν θα είναι ντέρμπι κορυφής ή εξάδας αλλά ντέρμπι ανάμεσα στον 7ο και τον 8ο αφού και οι δύο έκαναν κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Και το μεγαλύτερο τους πρόβλημα είναι η επιθετική τους λειτουργία και αποτελεσματικότητα. Η Ομόνοια σε 11 ματς έχει 12 γκολ υπέρ και 8 κατά ενώ ο ΑΠΟΕΛ σε 12 ματς έχει 11 γκολ υπέρ και 10 κατά!

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Ώρα μηδέν» για το Κυπριακό: «Θα αξιοποιηθεί κάθε δυνατότητα» - Αναχώρησε από Κύπρο ο ΠτΔ  για τη Διάσκεψη στη Γενεύη

«Ώρα μηδέν» για το Κυπριακό: «Θα αξιοποιηθεί κάθε δυνατότητα» - Αναχώρησε από Κύπρο ο ΠτΔ για τη Διάσκεψη στη Γενεύη

Αναχώρησε το απόγευμα της Κυριακής, η πτήση που μεταφέρει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, και την ελληνοκυπριακή αντιπροσωπεία στη Γενεύη, όπου θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου η άτυπη διάσκεψη για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE