Υπουργείο Δικαιοσύνης: Απαντά σε δημοσιεύματα για οπλοφορία νυν και πρώην πολιτικών προσώπων

Υπουργείο Δικαιοσύνης: Απαντά σε δημοσιεύματα για οπλοφορία νυν και πρώην πολιτικών προσώπων

Σε σχέση με δημοσιεύματα για παραχώρηση ή ανάκληση αδειών οπλοφορίας σε νυν και πρώην αξιωματούχους, το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης επιθυμεί να διευκρινίσει ότι κακώς συνδέθηκε με το θέμα της μείωσης της φρουράς πολιτικών προσώπων και πρώην αξιωματούχων, καθώς ουδεμία τέτοια σύνδεση υπάρχει.

Σε ανακοίνωσή του, το Υπουργείο ταυτόχρονα υπογραμμίζει πως η όποια συζήτηση επί ενός τόσου ευαίσθητου θέματος που άπτεται της δημόσιας ασφάλειας δεν είναι παραγωγική και είναι επιζήμια.

"Άδειες οπλοφορίας δύναται να παραχωρηθούν για την αντιμετώπιση ενός υπαρκτού και ιδιαίτερα σοβαρού κινδύνου κατά της ανθρώπινης ζωής.Το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης δεν προτίθεται να δώσει συνέχεια επί του θέματος" καταλήγει η ανακοίνωση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE