Επιθυμεί να παραμείνει

Επιθυμεί να παραμείνει

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, που φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού, τόνισε πως επιθυμία του είναι να παραμείνει στη Σάντος.

 

Ο Ρομπίνιο αγωνίζεται στη Σάντος με τη μορφή δανεισμού από τη Μίλαν και με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως αυτό που θέλει είναι να παραμείνει στον βραζιλιάνικο σύλλογο προτρέποντας τον να προχωρήσει σε κανονική μεταγραφή από τους «Ροσονέρι».

«Υπάρχουν αρκετοί σύλλογοι της Βραζιλίας που ενδιαφέρονται για την απόκτησή μου γιατί ξέρουν ότι υπάρχουν προβλήματα (σ.σ. οικονομικά) με τη Σάντος. Πρέπει να πω ότι είναι φυσιολογικό να ενδιαφέρονται για έναν καλό παίκτη όπως είμαι εγώ, αλλά η επιθυμία μου είναι να παραμείνω στη Σάντος. Είμαι επαγγελματίας και σκέφτομαι το καλύτερο για την καριέρα μου. Ξέρω ότι τα πράγματα στο ποδόσφαιρο μπορεί να αλλάξουν γρήγορα. Τα πάντα μπορεί να συμβούν, αλλά εγώ θέλω να μείνω εδώ στη Σάντος. Σίγουρα, το ζήτημα εξαρτάται από τη Μίλαν, αλά η θέλησή μου είναι να παραμείνω στη Σάντος, όχι μόνο για ένα χρόνο ακόμα, αλλά για πολύ περισσότερο», υποστήριξε ο Ρομπίνιο.

Πηγή: www.sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE