Ετοιμάζονται νέοι χώροι στο Νοσοκομείο Αναφοράς για να φιλοξενήσουν ασθενείς με κορωνοϊό - ΒΙΝΤΕΟ

Ετοιμάζονται νέοι χώροι στο Νοσοκομείο Αναφοράς για να φιλοξενήσουν ασθενείς με κορωνοϊό - ΒΙΝΤΕΟ

Για τα χειρότερα φαίνεται να ετοιμάζονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς, ετοιμάζοντας τον 2ο και 3ο όροφο για να δεχθεί επιπλέον άτομα με κορωνοϊό.

Το κανάλι ALPHA έχει εξασφαλίσει βίντεο όπου παρουσιάζονται οι χώροι, επισημαίνοντας πως η υποδομή ήδη υπάρχει και τώρα ο χώρος αυτός που παρέμενε ανεκμετάλλευτος μέχρι και σήμερα θα διαμορφωθεί κατάλληλα με επιπλέον δωμάτια νοσηλείας.

Όπως προστίθεται, μέχρι και τις αρχές του 2021 οι χώροι θα μπορούν να φιλοξενούν ακόμη 44 περίπου ασθενείς.

Εξάλλου, ο Πάμπος Χαριλάου, Εκπρόσωπος Τύπου του ΟΚΥπΥ, δηλώνει πως «θα ξεκινήσουν οι εργασίες ούτως ώστε να δημιουργήσουμε ένα χώρο νοσηλείας για κορωνοϊό. Δώσαμε ένα χρονοδιάγραμμα για την προκήρυξη των προσφορών».

Σύμφωνα πάντα με τον ALPHA, όταν και εφόσον η πανδημία τελειώσει, οι επιπρόσθετοι όροφοι θα καλύψουν ανάγκες του νοσοκομείου για την επαρχία Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πυρετός διπλωματικών επαφών ενόψει της καθόδου Ολγίν - Αύριο το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Πυρετός διπλωματικών επαφών ενόψει της καθόδου Ολγίν - Αύριο το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν

Σε τροχιά εντατικών διπλωματικών διεργασιών εισέρχεται το Κυπριακό, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στις επαφές που πραγματοποιούνται ενόψει της κρίσιμης καθόδου στην Κύπρο της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE