Ετοιμάζονται νέοι χώροι στο Νοσοκομείο Αναφοράς για να φιλοξενήσουν ασθενείς με κορωνοϊό - ΒΙΝΤΕΟ

Ετοιμάζονται νέοι χώροι στο Νοσοκομείο Αναφοράς για να φιλοξενήσουν ασθενείς με κορωνοϊό - ΒΙΝΤΕΟ

Για τα χειρότερα φαίνεται να ετοιμάζονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς, ετοιμάζοντας τον 2ο και 3ο όροφο για να δεχθεί επιπλέον άτομα με κορωνοϊό.

Το κανάλι ALPHA έχει εξασφαλίσει βίντεο όπου παρουσιάζονται οι χώροι, επισημαίνοντας πως η υποδομή ήδη υπάρχει και τώρα ο χώρος αυτός που παρέμενε ανεκμετάλλευτος μέχρι και σήμερα θα διαμορφωθεί κατάλληλα με επιπλέον δωμάτια νοσηλείας.

Όπως προστίθεται, μέχρι και τις αρχές του 2021 οι χώροι θα μπορούν να φιλοξενούν ακόμη 44 περίπου ασθενείς.

Εξάλλου, ο Πάμπος Χαριλάου, Εκπρόσωπος Τύπου του ΟΚΥπΥ, δηλώνει πως «θα ξεκινήσουν οι εργασίες ούτως ώστε να δημιουργήσουμε ένα χώρο νοσηλείας για κορωνοϊό. Δώσαμε ένα χρονοδιάγραμμα για την προκήρυξη των προσφορών».

Σύμφωνα πάντα με τον ALPHA, όταν και εφόσον η πανδημία τελειώσει, οι επιπρόσθετοι όροφοι θα καλύψουν ανάγκες του νοσοκομείου για την επαρχία Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 LIVE VIDEO: Άρχισε η συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2026

LIVE VIDEO: Άρχισε η συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2026

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται στην Ολομέλεια της Βουλής η τριήμερη συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2026, με τους πολιτικούς αρχηγούς να ανεβαίνουν ήδη στο βήμα και να τοποθετούνται επί των βασικών κατευθύνσεων και προτεραιοτήτων της οικονομικής πολιτικής.