ΕΛΛΑΔΑ

Μητρ. Αμβρόσιος για κορωνοϊό:«Οι μυστικές δυνάμεις της Παγκοσμιοποιήσεως έδωσαν τις εντολές» - Τι είπε για Μητσοτάκη και Χαρδαλιά

Μητρ. Αμβρόσιος για κορωνοϊό:«Οι μυστικές δυνάμεις της Παγκοσμιοποιήσεως έδωσαν τις εντολές» - Τι είπε για Μητσοτάκη και Χαρδαλιά

Τις θεωρίες συνωμοσίας για τον κορονοϊό υιοθέτησε στο προσωπικό του ιστολόγιο ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος, λέγοντας πως «μυστικές δυνάμεις» βρίσκονται πίσω από τον covid-19.

Όπως είναι γνωστό ο Αμβρόσιος είχε νοσήσει από κορονoϊό και είχε φύγει από το νοσοκομείο θέτοντας σε κίνδυνο τον κόσμο που συναναστρέφεται, ωστόσο ούτε αυτό του είναι αρκετό, ώστε να σταματήσει να προκαλεί με τις καυστικές και συχνά προκλητικές του απόψεις.

Τώρα ο πρώην Μητροπολίτης, επανήλθε με προκλητική ανάρτηση που κάνει λόγο για... «χούντα μιας… αρρωστημένης Δημοκρατίας», εκτιμώντας πως αργοπεθαίνει και τελειώνει η ορθόδοξος χριστιανική Ελλάδα!

Ακολούθως επισημαίνει ότι είναι «ευκαιρία στους πολεμίους της Πίστεώς μας να αναδείξουν την μοχθηρία της ψυχής των εναντίον του Σωτήρος Χριστού.

Οι μυστικές δυνάμεις της Παγκοσμιοποιήσεως έδωσαν τις εντολές και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, με εργοδηγό τον Υπουργό κ. Νικ. Χαρδαλιά, κάθε τόσο εκδίδει και νέες, σκληρές δε και απάνθρωπες, εντολές για lockdown, κλείσιμο των καταστημάτων, απαγόρευση της κυκλοφορίας κλπ. κλπ.

Είμαστε δηλ. κάτω από ένα απολυταρχικό καθεστώς, το οποίον φέρει το επικάλυμμα της δήθεν Δημοκρατίας! Βιώνουμε ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ στην πιο απάνθρωπη μορφή της! Βιώνουμε τη Χούντα μιάς ….αρρωστημένης Δημοκρατίας» σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΑΠΟ: gazzeta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τρέχει η Πυροσβεστική: Νέα πυρκαγιά στην Πάφο – Διαχειρίσιμη η φωτιά στην Ανάγια

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

Καταστήματα πώλησης επίπλων: Τι αφορούσε ο έλεγχος, η κυριότερη παραβίαση και τα ποσοστά  

Υστερούν τα δικαιώματα ασθενών στην Κύπρο: Σοκάρουν όσα βιώνουν οι ηλικιωμένοι - «Φωνές» για υποστελεχωμένα τμήματα

Eurovision 2024: Σαρωτικός ο δεύτερος ημιτελικός στο ΡΙΚ - Δείτε τα ποσοστά τηλεθέασης



Κανένα σημάδι αισιοδοξίας για το Κυπριακό - Κάλεσμα Χριστοδουλίδη στην Ευρώπη

Κανένα σημάδι αισιοδοξίας για το Κυπριακό - Κάλεσμα Χριστοδουλίδη στην Ευρώπη

Υψώνει τον «τοίχο» αδιαλλαξίας ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ, αρνούμενος ακόμα και μία άτυπη τριμερή συνάντηση, επιμένοντας σε κυριαρχική ισότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top