ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Δυσαρεστά νέα τελικά - Ο πεζός έσβησε μπροστά στα μάτια της μητέρας του

ΠΑΦΟΣ: Δυσαρεστά νέα τελικά - Ο πεζός έσβησε μπροστά στα μάτια της μητέρας του

Πεζός παρασύρθηκε θανάσιμα από διερχόμενο αυτοκίνητο αργά το απόγευμα στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία αυτοκίνητο που κατευθύνετο από τα Πότιμα με κατεύθυνση την Πέγεια κτύπησε γύρω στις 18:35 πεζό ο οποίος περπατούσε με την μητέρα του και στην ίδια κατεύθυνση που κινείτο και το όχημα. Όπως διαφάνηκε πρόκειται για 36χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου από τη Βουλγαρία .

Ο 36χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό διαγνώστηκε ο θάνατος του.

Το όχημα που τον κτύπησε οδηγείτο από Βρετανό οδηγό ο οποίος παρέμεινε στην σκηνή . Η μητέρα του 36χρονου που δεν τραυματίστηκε και που είδε το τροχαίο και τον τραυματισμό του γιου της υπέστη σοκ τόσο αυτή όσο και ο οδηγός του οχήματος που παρέσυρε τον γιο της.

Στο μεταξύ κλειστός προσωρινά είναι ο δρόμος Κισσόνεργας – Πέγειας, στην περιοχή Πότιμα, λόγω τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε το βράδυ απόψε .

Σύμφωνα με την Αστυνομία στην περιοχή βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας που διοχετεύεται μέσω εναλλακτικού δρομολογίου.

Προτρέπονται οι διερχόμενοι οδηγοί να οδηγούν με ασφαλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top