Ανάπτυξη -05% το 2015 προβλέπει η Κομισιόν για Κύπρο

Ανάπτυξη -05% το 2015 προβλέπει η Κομισιόν για Κύπρο

“Η πρόοδος στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις υπόσχεται νέα ώθηση σε μια οικονομική ανάκαμψη που καθυστέρησε”, είναι ο τίτλος των Εαρινών προβλέψεων της Κομισιόν για την Κύπρο.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προβλέπει για την Κύπρο ανάπτυξη - 0,5% το 2015 και 1,4% το 2016. Το έλλειμμα του προϋπολογισμού προβλέπεται να κινηθεί στο -1,1% το 2015 και στο -0,1% το 2016. Το δημόσιο χρέος προβλέπεται να κινηθεί στο 106,7% του ΑΕΠ το 2015 και στο 108,4% το 2016.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.