VIDEO: Κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό – Σειρά από επαφές και συναντήσεις θα έχει ο ΠτΔ
Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η επόμενη εβδομάδα όσον αφορά το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη να έχει γεμάτη ατζέντα επαφών.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:
Η αλαζονεία και ο αυταρχισμός του Υπουργού Παιδείας προκαλούν ζημιά στην παιδεία του τόπου.
Εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς απευθύνουν έκκληση να μην πραγματοποιηθούν φέτος οι εξετάσεις τετραμήνων, λόγω της κατάστασης που δημιούργησε στα σχολεία η πανδημία, όμως ο αρμόδιος υπουργός απορρίπτει κάθε συζήτηση.
Ταυτόχρονα, ο Υπουργός είτε δεν γνωρίζει, είτε δεν παραδέχεται ποια είναι η πραγματικότητα στα σχολεία: τις δυσκολίες της εξ αποστάσεως διδασκαλίας και τα προβλήματα με τη διδακτέα ύλη, αλλά και το γεγονός ότι εκατοντάδες μαθητές είναι υπό περιορισμό. Ουσιαστικά, θέλει να αγνοεί ότι δημιουργούνται ανισότητες ανάμεσα στους μαθητές και μια τεράστια αναστάτωση στα σχολεία.
Καλούμε τον Υπουργό Παιδείας να αφήσει κατά μέρος τους ετσιθελισμούς και να εισακούσει τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του τόπου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




