ΛΑΡΝΑΚΑ: Αίσιο τέλος για τον 17χρονο που απουσίαζε

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αίσιο τέλος για τον 17χρονο που απουσίαζε

Εντοπίστηκε 17χρονος, ο οποίος έλειπε από το χώρο διαμονής του στην Λάρνακα, από τα ξημερώματα χθες Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας ο 17χρονος είναι καλά στην υγεία του. 

Μετά από εξετάσεις που έγιναν από το ΤΑΕ Λάρνακας, σε συνεργασία και με το ΤΑΕ Λεμεσού, ο 17χρονος εντοπίστηκε γύρω στις 5.30 το απόγευμα της Πέμπτης σε περιοχή της Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE