Τι εννοούσε ο Μπεργκ…

Τι εννοούσε ο Μπεργκ…

Ο Χέννιγκ Μπεργκ έκανε λόγο για “παράξενα πράγματα που συνέβησαν τον τελευταίο καιρό”, αμέσως μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ. 

Επιπρόσθετα σημείωσε, πως “δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε γι’ αυτά, επειδή δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε”. 

Δεν νομίζουμε να εννοούσε τα όποια λάθη έγιναν από τη διαιτησία, στα παιχνίδια πρωταθλήματος του τριφυλλιού.

Επειδή είναι άνθρωπος που άμα έχει παράπονα από τη διαιτησία, βγαίνει στις συνεντεύξεις τύπου μετά τους αγώνες και τα λέει.

Όπως έπραξε μετά τον τελευταίο αγώνα με τον Ερμή, όπου ο νεαρός διαιτητής Σολωμού, “έπνιξε” δυο καθαρά πέναλτι.

Δεν είμαστε σίγουροι ότι ο Νορβηγός τεχνικός, αναφερόταν σε κάποια ενδοοικογενειακά ζητήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ αναλυτικά τις δηλώσεις Μπεγκ στη Cytavision

Π.Χ. 

The post Τι εννοούσε ο Μπεργκ… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE