Συνάντηση Τατάρ – Σπέχαρ στα κατεχόμενα

Συνάντηση Τατάρ – Σπέχαρ στα κατεχόμενα

Συνάντηση με την Ειδική Αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ  στην Κύπρο, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ είχε σήμερα (04/12), ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η συνάντηση ξεκίνησε στις 11.30 και διήρκεσε μία ώρα και 15 λεπτά. Η κ. Σπέχαρ εξερχόμενη του γραφείου του Τ/κ ηγέτη ρωτήθηκε εάν ήταν μια εποικοδομητική συνάντηση και απάντησε «Ναι, ήταν».

Ο κ. Τατάρ δεν προέβη σε δηλώσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE