ΟΕΛΜΕΚ: Ζητεί να γίνονται rapid test και στα σχολεία

ΟΕΛΜΕΚ: Ζητεί να γίνονται rapid test και στα σχολεία

Έκκληση προς τον Υπουργό Παιδείας, όπως τα σχολεία συμπεριληφθούν στους χώρους όπου πραγματοποιούνται μαζικά rapid test, όπου παρουσιάζουν αυτή την περίοδο ιδιαίτερη επιδημιολογική επιβάρυνση, απευθύνει σε επιστολή της προς τον Υπουργό Παιδείας η ΟΕΛΜΕΚ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, στην επιστολή η ΟΕΛΜΕΚ αναφέρει ότι «στη συνάντηση που είχαμε μαζί σας στις 22 Οκτωβρίου 2020, σας είχαμε υποβάλει αίτημα για άμεση διενέργεια μαζικών και δωρεάν τεστ στα σχολεία όπου εντοπίζονται κρούσματα COVID-19. Μας είχατε αναφέρει τότε ότι μόλις εισαχθούν στην Κύπρο τα rapid test που είχε παραγγείλει το Υπουργείο Υγείας, θα προχωρούσε στη διενέργεια των συγκεκριμένων τεστ στα σχολεία».

«Δυστυχώς, ενώ έχουν εισαχθεί και διενεργούνται πλέον μαζικά rapid test στον πληθυσμό, δεν έχουν συμπεριληφθεί τα σχολεία στους χώρους όπου διενεργούνται τα εν λόγω τεστ» αναφέρεται.
 
«Ως εκ τούτου, σας καλούμε όπως προχωρήσετε στη συμπερίληψη των σχολείων στους χώρους όπου πραγματοποιούνται μαζικά rapid test, ξεκινώντας από τα σχολεία που παρουσιάζουν αυτή την περίοδο ιδιαίτερη επιδημιολογική επιβάρυνση», καταλήγει η ΟΕΛΜΕΚ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, παραχώρησε συνέντευξη μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο, στη διαδρομή προς την Πάφο, αποκλειστικά στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE