ΛΑΡΝΑΚΑ: Άκουσε την ποινή του κατηγορούμενος - Εκκρεμούσε υπόθεση από το 2018

ΛΑΡΝΑΚΑ: Άκουσε την ποινή του κατηγορούμενος - Εκκρεμούσε υπόθεση από το 2018

Ποινή φυλάκισης τριών χρόνων με αναστολή επέβαλε την Πέμπτη, το Κακουργιοδικείο Λάρνακας σε ένα πρόσωπο, για υπόθεση παράνομης διακίνησης ναρκωτικών.

Ο κατηγορούμενος, από τη Λάρνακα, κρίθηκε ένοχος σε κατηγορία κατοχής περίπου τεσσάρων κιλών κάνναβης με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, υπόθεση που σημειώθηκε το 2018.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μέλη της δύναμης, ύστερα από αξιολόγηση πληροφοριών, προχώρησαν στη σύλληψη του κατηγορουμένου, ο οποίος παρέλαβε ταχυδρομικό δέμα από ταχυδρομείο της Λάρνακας. Ύστερα από έρευνες, διαπιστώθηκε πως σε αυτό βρίσκονταν τέσσερα κιλά κάνναβης.
 
Λαμβάνοντας τις δύσκολες προσωπικές και οικογενειακές του περιστάσεις, τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει  και το γεγονός ότι είναι άτομο με χαμηλό νοητικό επίπεδο, κάτι που επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν οι έμποροι των ναρκωτικών εξ ου και του ανέθεσαν ρόλο «παραλήπτη», οι δικαστές του Κακουργιοδικείου αποφάσισαν να τον κρίνουν μ’ επιείκεια, επιβάλλοντας του ποινή φυλάκισης τριών χρόνων με αναστολή.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Άτυπη Σύνοδος Ευρωπαϊκού Συμβουλίου: Όλα έτοιμα – Οι περιφερειακοί εταίροι που θα παρευρεθούν

Άτυπη Σύνοδος Ευρωπαϊκού Συμβουλίου: Όλα έτοιμα – Οι περιφερειακοί εταίροι που θα παρευρεθούν

Η άτυπη σύνοδος των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων θα πραγματοποιηθεί στις 23-24 Απριλίου 2026, με τη συμμετοχή των μελών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE