Παραμένει χωρίς ρεύμα περιοχή της Λευκωσίας – Δεν έχει εντοπιστεί η βλάβη

Παραμένει χωρίς ρεύμα περιοχή της Λευκωσίας – Δεν έχει εντοπιστεί η βλάβη

Προβλήματα σε περιοχές της Λευκωσίας προκλήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 3 Δεκεμβρίου, μετά και την έντονη βροχόπτωση και την ρίψη κεραυνών.

Συνεργεία της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου έχουν αποκαταστήσει μέρος στις βλάβες από το βράδυ της Πέμπτης 3 Δεκεμβρίου, ωστόσο σε ένα μέρος της περιοχής Ανθούπολης υπάρχουν οικίες που παραμένουν χωρίς ρεύμα μέχρι και σήμερα Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου.

Σε δήλωση της στο ThemaOnline, η εκπρόσωπος της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου, Χριστίνα Παπαδοπούλου ανάφερε ότι συνεργεία προσπαθούν να εντοπίσουν τη βλάβη, να τη διορθώσουν για να μπορούν να παρέχουν ηλεκτρισμό στην περιοχή που υπάρχει βλάβη.

Αναμένεται ότι στις επόμενες ώρες θα επιδορθωθεί. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE