13η αγωνιστική: Αυλαία με δύο αγώνες – ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ το «αιώνιο» ντέρμπι της Δευτέρας (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ)

13η αγωνιστική: Αυλαία με δύο αγώνες – ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ το «αιώνιο» ντέρμπι της Δευτέρας (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ)

Αρχίζει σήμερα Παρασκευή και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα η 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta, τελευταία του Α’ γύρου της πρώτης φάσης της διοργάνωσης.

Για άλλη μια αγωνιστική, το πρόγραμμα περιλαμβάνει αμφίρροπες αναμετρήσεις οι οποίες αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους φιλάθλους.

Σήμερα Παρασκευή θα γίνουν δύο αγώνες. Στις 16:00 στο Μακάρειο Στάδιο η Δόξα υποδέχεται την πρωτοπόρο Ανόρθωση ενώ θα ακολουθήσει στις 18:00 ο αγώνας της Καρμιώτισσας με τη Νέα Σαλαμίνα.

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου
16:00 Δόξα Κατωκοπιάς – Ανόρθωση Αμμοχώστου (Cytavision)
18:00 Καρμιώτισσα Πολεμιδιών – Νέα Σαλαμίνα Αμ/στου (Cablenet)

Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου
16:00 ΑΕΛ Λεμεσού – Εθνικός Άχνας (Cytavision)
18:30 ΑΕΚ Λάρνακας – Ολυμπιακός Λευκωσίας (Primetel)

Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου
16:00 Ε.Ν. Παραλιμνίου – Απόλλων Λεμεσού (Cytavision)
18:30 Ερμής Αραδίππου – Πάφος FC (Cablenet)

Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου
19:00 ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας – Ομόνοια Λευκωσίας (Cablenet)

The post 13η αγωνιστική: Αυλαία με δύο αγώνες – ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ το «αιώνιο» ντέρμπι της Δευτέρας (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα στο περιθώριο της Διάσκεψης για τους Ωκεανούς, στη Νίκαια, συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ κ. Αντόνιο Γκουτέρες.