ΟΔΗΓΟΙ - ΠΡΟΣΟΧΗ: «Έβρεξε προβλήματα» η μίνι κακοκαιρία- Κλειστός δρόμος- Έπεσε όχημα από φορτηγό

ΟΔΗΓΟΙ - ΠΡΟΣΟΧΗ:  «Έβρεξε προβλήματα» η μίνι κακοκαιρία- Κλειστός δρόμος- Έπεσε όχημα από φορτηγό

Συσσώρευση νερού στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού και κατολισθήσεις στο δρόμο Μαχαιρά - Λαζανιά

 
Συσσώρευση νερού παρατηρείται σε διάφορα σημεία του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, από την περιοχή Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου, μέχρι και την Λεμεσό, λόγω έντονης βροχόπτωσης που σημειώνεται αυτή την ώρα στην επαρχία Λεμεσού.
 
Οι διερχόμενοι οδηγοί προτρέπονται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.
 
Παράλληλα, έχει κλείσει η αερογέφυρα παρά τον Άγιο Γεώργιο Αλαμάνου, που διασταυρώνει τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, λόγω πτώσης από φορτηγό, οχήματος που μετέφερε το φορτηγό.
 
Μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται στο σημείο, όπου γίνονται προσπάθειες για μετακίνηση του οχήματος που έχει ανατραπεί.
 
Για τις διακινήσεις τους οι οδηγοί οχημάτων καλούνται να χρησιμοποιούν τις αερογέφυρες παρά την Ακτή του Κυβερνήτη και την Μονή.
 
Στην περιοχή Μαχαιρά, σε διάφορα σημεία του δρόμου Μαχαιρά - Λαζανιά, έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις χώματος και βράχων, ενώ κατά μήκος του δρόμου Μαχαιρά - Κιονιών, επικρατεί πυκνή ομίχλη που επηρεάζει αρνητικά την ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πληροφορίες: Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Τατάρ κοντά στην περίοδο του Πάσχα- Ψάχνουν ημερομηνία

Πληροφορίες: Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Τατάρ κοντά στην περίοδο του Πάσχα- Ψάχνουν ημερομηνία

Ο διαπραγματευτής της ε/κ πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, και ο ειδικός αντιπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Γκιουνές Ονάρ, συνέχισαν σήμερα τη συζήτηση στο πλαίσιο που έθεσαν οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, στη συνάντηση τους στις 2 Απριλίου, την πρώτη που είχαν μετά την άτυπη διευρυμένη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 17 και 18 Μαρτίου στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE