Η Καλιφόρνια θα απαγορεύσει τις συναθροίσεις και τις μη αναγκαίες δραστηριότητες

Η Καλιφόρνια θα απαγορεύσει τις συναθροίσεις και τις μη αναγκαίες δραστηριότητες

Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνιας ανακοίνωσε σήμερα ότι οι συναθροίσεις και οι μη απαραίτητες δραστηριότητες θα απαγορευτούν σε όλες τις περιοχές, όπου η πανδημία Covid-19 απειλεί να οδηγήσει εκτός των ορίων τους τα νοσοκομεία.


Οι περιορισμοί θα τεθούν σε εφαρμογή στις περιοχές όπου οι μονάδες εντατικής θεραπείας έχουν γεμίσει σε ποσοστό άνω του 85%, κάτι που θα μπορούσε να συμβεί σε μονάχα "μία ή δύο ημέρες" σε ορισμένα τμήματα της πολιτείας, εξήγησε ο κυβερνήτης Γκάβιν Νιούσομ.

Λόγω των "τοπικών λοκντάουν", όλες οι συναθροίσεις παρουσία μελών διαφορετικών νοικοκυριών θα απαγορευτούν όπως και οι μη αναγκαίες μετακινήσεις και υπηρεσίες (αισθητική, κομμωτική κ.α).

Τα εστιατόρια θα λειτουργούν μονάχα για take away και τα καταστήματα λιανικής θα λειτουργούν στο 20% της χωρητικότητάς τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE