Τζόλης: «Δεν το ευχαριστήθηκα το γκολ μου διότι ήθελα να κερδίσουμε»

Τζόλης: «Δεν το ευχαριστήθηκα το γκολ μου διότι ήθελα να κερδίσουμε»

Ο σκόρερ του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τζόλης, επιχείρησε να εξηγήσει το τι δεν πήγε καλά στο παιχνίδι του Δικέφαλου του Βορρά με την Ομόνοια.

Ο Τζόλης είπε στη COSMOTE TV:

Για το γκολ του: «Ναι είναι το πέμπτο, αλλά δεν το ευχαριστήθηκα, διότι ήθελα να κερδίσουμε και να βρεθούμε πιο κοντά στην πρόκριση».

Για τον λόγο της ήττας: «Μπήκαμε νομίζω νωχελικοί. Η Ομόνοια αξιοποίησε τις ευκαιρίες της και έβαλε ένα γκολ. Μετά βάλαμε γκολ, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό».

Το εάν έχουν μιλήσει στην ομάδα: «Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα. Τώρα θα συγκεντρωθούμε στον αγώνα του Σαββατοκύριακου. Στο τέλος παίξαμε πιο επιθετικά και ρισκάραμε. Ήταν λογικό να παίξουμε έτσι στο τέλος. Έβαλε όμως ένα γκολ από κόντρα η Ομόνοια».

Πηγή: gazzetta.gr

The post Τζόλης: «Δεν το ευχαριστήθηκα το γκολ μου διότι ήθελα να κερδίσουμε» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από την Ολομέλεια του  Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - «Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη»

ΠτΔ από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - «Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη»

Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη, τόνισε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσιάζοντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE