Λετυμπιώτης: «Κομβικής σημασίας η συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ των ΗΕ»
Κορυφαία διπλωματική στιγμή αποτελεί η εβδομάδα υψηλού επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 55χρονος Μάικλ Μέρι έκανε βόλτα στο τουριστικό θέρετρο της Πατάγια στην ασιατική χώρα, όταν η τραβεστί του πρότεινε να “περάσει όμορφα” μαζί της.
Όταν ο κ. Μέρι αρνήθηκε την προσφορά (πιθανότατα όχι και με τόσο ευγενικό τρόπο...), “έβαλε τα χέρια της γύρω του και τον κακοποίησε” δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, κάτι “που τον ανάγκασε να την ρίξει στο έδαφος.”
“Όταν σηκώθηκε πήρε ένα από τα παπούτσια της και το χρησιμοποίησε για να χτυπήσει το θύμα στο κεφάλι”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας. Το ψηλοτάκουνο άφησε μια βαθιά πληγή στο κεφάλι του 55χρονου, ο οποίος δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες δικαιολογημένα συνοφρυωμένος.
Η φερόμενη ως δράστις -που ονομάζεται Γουιτσάι Σριπαλάνγκ 24 ετών - ήταν ακόμα στη σκηνή, όταν έφτασαν οι αστυνομικοί και τώρα αντιμετωπίζει πρόστιμο για επίθεση και σωματικές βλάβες.



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




