ΚΥΠΡΟΣ: Καταζητείται 27χρονος Τούρκος για σωρεία αδικημάτων - Τον έχετε δει; -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Καταζητείται 27χρονος Τούρκος για σωρεία αδικημάτων - Τον έχετε δει; -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας, διερευνά υπόθεση που αφορά τα αδικήματα της 1.Συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, 2.

Συνομωσίας προς διάπραξης πλημμελήματος, 3. Πλαστογραφίας, 4.Πλαστοπροσωπίας και 5. Κυκλοφορίας πλαστών εγγράφων, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν στις 10/09/2020 στην επαρχία Λευκωσίας.


Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, εξασφαλίστηκε μαρτυρία, εναντίον του OMER NACI KARAKAS, 27 ετών από την Τουρκία, ο οποίος καταζητείται βάσει δικαστικού εντάλματος σύλληψης.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στον αριθμό τηλεφώνου 22-802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

Χωρίς ενεργά μέτωπα φωτιάς ξημέρωσε σήμερα η Λεμεσός, ωστόσο ο φόβος για επικίνδυνες αναζωπυρώσεις παραμένει έντονος. Οι κάτοικοι των πυρόπληκτων κοινοτήτων πέρασαν ακόμη μία νύχτα χωρίς ηλεκτροδότηση και υδροδότηση, την ώρα που καταγράφονται καταγγελίες για πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και υποστατικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE