Με το Στογιάνοβιτς κανονικά και με τους δύο αμφίβολους

Με το Στογιάνοβιτς κανονικά και με τους δύο αμφίβολους

Προετοιμασίας συνέχεια το πρωί της Τρίτης για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΑΠΟΕΛ με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο Κολοσσίου.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γκίε και Τουράμ.  Ο Βασιλείου ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα.  Ο Στογιάνοβιτς ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης ενώ απείχαν οι Αντράντε και Αγγελή, όπως και ο Ρομπέρ ο οποίος είναι στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE