ΛΑΡΝΑΚΑ: Μεθαμφεταμίνη και όλων των ειδών παράνομες ουσίες στην κατοχή 37χρονου

ΛΑΡΝΑΚΑ: Μεθαμφεταμίνη και όλων των ειδών παράνομες ουσίες στην κατοχή 37χρονου

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, ανέκοψαν για έλεγχο χθες το απόγευμα σε περιοχή της Λάρνακας, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 37χρονος. 

Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε, εντός του αυτοκινήτου, εντοπίστηκαν δύο συσκευασίες, που περιείχαν κοκαΐνη βάρους 0,66 γραμμαρίων περίπου και μια συσκευασία που περιείχε μεθαμφεταμίνη, βάρους 0,8 γραμμαρίων περίπου. Ο 37χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκε χρηματικό ποσό 497 ευρώ και 5 Αγγλικών Στερλινών. 


Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη βάρους 16 περίπου γραμμαρίων, μεθαμφεταμίνη βάρους 3,2 γραμμαρίων, κοκαΐνη βάρους 2.6 γραμμαρίων, 5 χειροποίητα τσιγάρα, τα οποία περιείχαν βιομηχανοποιημένο καπνό αναμειγμένο με κάνναβη, 42 δισκία τα οποία πιστεύεται ότι είναι αναβολικές ουσίες, καθώς επίσης και το χρηματικό ποσό των 12,125 ευρώ.


Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) και ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από κάθε άλλη, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχεται το ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου στο κτήμα του στην Αργάκα, μακριά από τα φώτα της πολιτικής καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE