ΕΛΛΑΔΑ - ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Δύο αδέλφια νεκρά από φωτιά σε μονοκατοικία

ΕΛΛΑΔΑ - ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Δύο αδέλφια νεκρά από φωτιά σε μονοκατοικία

Τραγωδία σημειώθηκε στην Ελλάδα, όπου δύο άτομα ανασύρθηκαν νεκρά από φωτιά στο σπίτι τους.

Δύο αδέλφια, ηλικίας 58 και 55 ετών αντίστοιχα, ανασύρθηκαν νεκρά  κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς σε μονοκατοικία στην Αργολίδα.

Ειδικότερα, σήμερα τα ξημερώματα, η Πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε για φωτιά σε σπίτι στα Δίδυμα και στο σημείο έσπευσαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Όταν έφτασαν στο σπίτι και ξεκίνησαν τις προσπάθειες για την κατάσβεση της φωτιάς εντόπισαν τους δύο άνδρες οι οποίοι σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 είχαν χάσει τη ζωή τους. Στο ίδιο σπίτι διέμενε και 48χρονη αδελφή των δύο ανδρών, η οποία εντοπίστηκε σώα.

Έρευνες για τα αίτια της φωτιάς διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η αποχή που αλλάζει τον πολιτικό χάρτη-Η απομάκρυνση των πολιτών από τις κάλπες και το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών

Η αποχή που αλλάζει τον πολιτικό χάρτη-Η απομάκρυνση των πολιτών από τις κάλπες και το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών

Η αποχή στις βουλευτικές εκλογές στην Κύπρο, δεν αποτελεί πλέον ένα δευτερεύον πολιτικό φαινόμενο. Τα τελευταία χρόνια εξελίχθηκε σε έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες που καθορίζουν το εκλογικό αποτέλεσμα, επηρεάζοντας άμεσα τη δύναμη των κομμάτων, τη σύνθεση της Βουλής και συνολικά τη λειτουργία του πολιτικού συστήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE