Δεν έχει εντοπιστεί το πολυτελές αυτοκίνητο που κλάπηκε στη Λεμεσό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν έχει εντοπιστεί το πολυτελές αυτοκίνητο που κλάπηκε στη Λεμεσό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φωτογραφίες αυτοκινήτου που έχει κλαπεί δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του οχήματος και του δράστη ή δραστών της κλοπής.

Πρόκειται για το αυτοκίνητο μάρκας Mercedes, μοντέλο C Class, χρώματος άσπρου, με πινακίδες εγγραφής NTM086.

Το αυτοκίνητο κλάπηκε Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, 2020, από το χώρο στάθμευσης κατοικίας, στη Γερμασόγεια. Προηγήθηκε η διάρρηξη της εν λόγω κατοικίας, από την οποία κλάπηκαν τα κλειδιά του οχήματος.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, η διάρρηξη της κατοικίας και η κλοπή του αυτοκινήτου, διαπράχθηκαν μεταξύ των ωρών 1.30π.μ. και 9.00π.μ., της Κυριακής.

Την υπόθεση διάρρηξης και κλοπής διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να  βοηθήσει στον εντοπισμό του οχήματος ή και των δραστών, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων -  Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων - Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

Η εικόνα που προκύπτει από την τέταρτη μεγάλη δημοσκόπηση του Αlpha για την πρόθεση ψήφου γίνεται ακόμη πιο σύνθετη με την ενσωμάτωση των στοιχείων για τους αναποφάσιστους, την αποχή και τα μικρότερα κόμματα, αποκαλύπτοντας ένα πολιτικό τοπίο με έντονη ρευστότητα και ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.