Τελευταίο εντός και ψάχνει την πρώτη νίκη – Το άλλο παιχνίδι του ομίλου

Τελευταίο εντός και ψάχνει την πρώτη νίκη – Το άλλο παιχνίδι του ομίλου

Τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της για τους ομίλους του Europa League δίνει απόψε η Ομόνοια. Υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στις 22:00 στο ΓΣΠ και θα κυνηγήσει την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη Cytavision. Διαιτητής ορίστηκε ο Άγγλος Craig Pawson.

Στους τέσσερις αγώνες που προηγήθηκαν, η Ομόνοια πήρε ένα βαθμό, από την εκτός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στην πρώτη αγωνιστική ενώ, ο ΠΑΟΚ, είναι στην 3η θέση του ομίλου με πέντε βαθμούς.

Στον άλλο αποψινό αγώνα του ομίλου, η Γρανάδα υποδέχεται την PSV. Η Γρανάδα προηγείται στη βαθμολογία του ομίλου με 10 βαθμούς ενώ ακολουθεί η PSV με 6.

Στην τελευταία αγωνιστική την ερχόμενη Πέμπτη, η Ομόνοια παίζει εκτός έδρας με την PSV ενώ ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Γρανάδα.

Πηγή: www.cfa.com.cy

The post Τελευταίο εντός και ψάχνει την πρώτη νίκη – Το άλλο παιχνίδι του ομίλου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Με φόντο μια νέα προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας στο Κυπριακό, η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο για έναν νέο κύκλο επαφών,που πολλοί στη Λευκωσία θεωρούν καθοριστικό για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE