Έπαιξε σε Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ, Απόλλων – Τώρα στο ΓΣΠ με… ΠΑΟΚ από άλλο πόστο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Έπαιξε σε Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ, Απόλλων – Τώρα στο ΓΣΠ με… ΠΑΟΚ από άλλο πόστο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

O Xρήστος Καρυπίδης, ο οποίος πέρασε από την Κύπρο αγωνιζόμενος σε Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα, πλέον είναι διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ.

Ο Ελλαδίτης, βρίσκεται με την υπόλοιπη αποστολή στο νησί μας, για την αναμέτρηση κόντρα στο τριφύλλι, για την 5η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ και πάτησε ξανά το γρασίδι του ΓΣΠ.

Δείτε φωτογραφίες από την κάμερα του ThemaSports:

The post Έπαιξε σε Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ, Απόλλων – Τώρα στο ΓΣΠ με… ΠΑΟΚ από άλλο πόστο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει στο Παρίσι ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ

Πάει στο Παρίσι ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE