Τι γίνεται με τους τραυματίες πριν την Ομόνοια – Οι 4 που… ανεβαίνουν και ο Ντέβι

Τι γίνεται με τους τραυματίες πριν την Ομόνοια – Οι 4 που… ανεβαίνουν και ο Ντέβι

Ο ΑΠΟΕΛ μετά την καλύτερη φετινή του απόδοση και την επικράτηση του με 3-0 κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, έχει μπροστά του το «αιώνιο» ντέρμπι ενάντια στην Ομόνοια για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου και θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες.

Από τον αγώνα στο «Αμμόχωστος» έλειψε μια επτάδα ποδοσφαιριστών λόγω καρτών ή τραυματισμών.

Ζόρζε και Ντονγκαλά εξέτισαν την ποινή τους με τη Νέα Σαλαμίνα και θα είναι στη διάθεση του Μικ Μακάρθι για την αναμέτρηση κόντρα στην Ομόνοια.

Ενσούε, Γουίλερ, Ανουάρ, Ντε Βινσέντι και Αποστολάκης έμειναν εκτός αποστολής λόγω προβλημάτων.

Ο Αργεντινός δεν αναμένεται να προλάβει το «αιώνιο», αφού χρειάζεται ακόμα χρόνο να επανέλθει σε κανονικά επίπεδα.

Οι υπόλοιπο, ανεβάζουν ρυθμούς, βρίσκουν σιγά-σιγά τα πατήματα τους, ωστόσο δεν είναι ακόμα σίγουρο ποιοι θα δώσουν το παρών τους και ποιοι όχι.

Η κατάσταση τους θα αξιολογηθεί εκ νέου την Παρασκευή (4/12) έτσι ώστε να είναι πιο ξεκάθαρη η εικόνα για τον αν θα είναι στη φαρέτρα του Ιρλανδού κόουτς.

The post Τι γίνεται με τους τραυματίες πριν την Ομόνοια – Οι 4 που… ανεβαίνουν και ο Ντέβι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.