Τι γίνεται με τους τραυματίες πριν την Ομόνοια – Οι 4 που… ανεβαίνουν και ο Ντέβι

Τι γίνεται με τους τραυματίες πριν την Ομόνοια – Οι 4 που… ανεβαίνουν και ο Ντέβι

Ο ΑΠΟΕΛ μετά την καλύτερη φετινή του απόδοση και την επικράτηση του με 3-0 κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, έχει μπροστά του το «αιώνιο» ντέρμπι ενάντια στην Ομόνοια για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου και θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες.

Από τον αγώνα στο «Αμμόχωστος» έλειψε μια επτάδα ποδοσφαιριστών λόγω καρτών ή τραυματισμών.

Ζόρζε και Ντονγκαλά εξέτισαν την ποινή τους με τη Νέα Σαλαμίνα και θα είναι στη διάθεση του Μικ Μακάρθι για την αναμέτρηση κόντρα στην Ομόνοια.

Ενσούε, Γουίλερ, Ανουάρ, Ντε Βινσέντι και Αποστολάκης έμειναν εκτός αποστολής λόγω προβλημάτων.

Ο Αργεντινός δεν αναμένεται να προλάβει το «αιώνιο», αφού χρειάζεται ακόμα χρόνο να επανέλθει σε κανονικά επίπεδα.

Οι υπόλοιπο, ανεβάζουν ρυθμούς, βρίσκουν σιγά-σιγά τα πατήματα τους, ωστόσο δεν είναι ακόμα σίγουρο ποιοι θα δώσουν το παρών τους και ποιοι όχι.

Η κατάσταση τους θα αξιολογηθεί εκ νέου την Παρασκευή (4/12) έτσι ώστε να είναι πιο ξεκάθαρη η εικόνα για τον αν θα είναι στη φαρέτρα του Ιρλανδού κόουτς.

The post Τι γίνεται με τους τραυματίες πριν την Ομόνοια – Οι 4 που… ανεβαίνουν και ο Ντέβι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE