Hχηρή αποχώρηση από το SIGMA – Έσκασε σαν «βόμβα» η είδηση

Hχηρή αποχώρηση από το SIGMA – Έσκασε σαν «βόμβα» η είδηση

Ένα από τα πιο «δυνατά χαρτιά» του σταθμού, ένας δημοσιογράφος με βαρύ βιογραφικό και πολλές ώρες ρεπορτάζ στην πλάτη του αποχωρεί από το SIGMA.

Ο λόγος για τον συνάδελφο Χρίστο Χαραλάμπους, ο οποίος αποχωρεί από το σταθμο μετά από 7 περίπου χρόνια συνεργασίας.

Ο πολιτικός συντάκτης του σταθμού που κατά καιρούς βρέθηκε και στο «πηδάλιο» της μεσημβρινής ενημερωτικής ζώνης του SIGMA μετά από συζήτηση με το σταθμό, αποφάσισε να ανοίξει την πόρτα εξόδου αναζητώντας πλέον νέα επαγγελματική στέγη.

Να θυμίσουμε ότι ο συνάδελφος πριν από το SIGMA είχε εργαστεί με επιτυχία και στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ενώ η ξαφνική αποχώρησή του σχολιάζεται έντονα στα 'δημοσιογραφικά πηγαδάκια' καθώς ήταν κάτι που κανείς δεν περίμενε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε συντονισμένα η διερεύνηση της απειλής και ως αποτέλεσμα εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE

ΑΠΟΕΛ: Πίεση!

ΑΠΟΕΛ: Πίεση!