Hχηρή αποχώρηση από το SIGMA – Έσκασε σαν «βόμβα» η είδηση

Hχηρή αποχώρηση από το SIGMA – Έσκασε σαν «βόμβα» η είδηση

Ένα από τα πιο «δυνατά χαρτιά» του σταθμού, ένας δημοσιογράφος με βαρύ βιογραφικό και πολλές ώρες ρεπορτάζ στην πλάτη του αποχωρεί από το SIGMA.

Ο λόγος για τον συνάδελφο Χρίστο Χαραλάμπους, ο οποίος αποχωρεί από το σταθμο μετά από 7 περίπου χρόνια συνεργασίας.

Ο πολιτικός συντάκτης του σταθμού που κατά καιρούς βρέθηκε και στο «πηδάλιο» της μεσημβρινής ενημερωτικής ζώνης του SIGMA μετά από συζήτηση με το σταθμό, αποφάσισε να ανοίξει την πόρτα εξόδου αναζητώντας πλέον νέα επαγγελματική στέγη.

Να θυμίσουμε ότι ο συνάδελφος πριν από το SIGMA είχε εργαστεί με επιτυχία και στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ενώ η ξαφνική αποχώρησή του σχολιάζεται έντονα στα 'δημοσιογραφικά πηγαδάκια' καθώς ήταν κάτι που κανείς δεν περίμενε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE