ΛΑΡΝΑΚΑ: Πήγαν να υποδεχτούν τον ΠΑΟΚ και έμπλεξαν – Τους ψάχνει η Αστυνομία για παράνομη συνάθροιση και παραβίαση των διαταγμάτων

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πήγαν να υποδεχτούν τον ΠΑΟΚ και έμπλεξαν – Τους ψάχνει η Αστυνομία για παράνομη συνάθροιση και παραβίαση των διαταγμάτων

Τους παίκτες της ομάδας του ΠΑΟΚ περίμεναν έξω από το αεροδρόμιο Λάρνακας μια μερίδα «ασπρόμαυρων» φιλάθλων που τους επιφύλαξαν μια ξεχωριστή υποδοχή ντοπάροντας τους για το αυριανό (3/12) παιχνίδι.

Δεν περίμεναν ωστόσο ότι η πράξη τους, θα τους βάλει σε μπελάδες αφού εναντίον τους διερευνώνται διάφορα αδικήματα με την Αστυνομία να εξετάζει υλικά από κάμερες και αν και εφόσον εντοπιστούν οι «παραβάτες» των διαταγμάτων θα κληθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης, ενώ πιθανό είναι το σενάριο να καταγγελθούν με εξώδικο πρόστιμο.

Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρονται τα εξής:

Αναφορικά με τη σημερινή συγκέντρωση οπαδών ποδοσφαιρικής ομάδας στο αεροδρόμιο Λάρνακας, η Αστυνομία διερευνά μεταξύ άλλων, αδικήματα κατά παράβαση του περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου, παράνομης συνάθροισης, διέγερση για διάπραξη ποινικού αδικήματος, πρόκλησης ανησυχίας, αδικήματα κατά παράβαση του περί Εκρηκτικών Υλών Νόμου και συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος.

Παραλήφθηκε μαρτυρικό υλικό το οποίο αξιολογείται για ταυτοποίηση και εντοπισμό των προσώπων που συμμετείχαν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.

BEST OF TOTHEMAONLINE