ΚΥΠΡΟΣ: Τα... έσπασαν υπό την επήρεια αλκοόλης και το πλήρωσαν με καμπάνα χιλιάδων ευρώ

ΚΥΠΡΟΣ: Τα... έσπασαν υπό την επήρεια αλκοόλης και το πλήρωσαν με καμπάνα χιλιάδων ευρώ

Πρόστιμα  ύψους 2.600 ευρώ, επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε δύο πρόσωπα ηλικίας 54 και 38 ετών που καυγάδισαν πριν λίγες ημέρες στην Πλατεία της Γεροσκήπου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα δύο πρόσωπα υπό την επήρεια αλκοόλης πιάστηκαν στα χέρια μετά από διασκέδαση , προκαλώντας ανησυχία. 

Η υπόθεση οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου  το οποίο επέβαλε χτες χρηματικό πρόστιμο 1300 ευρώ στον κάθε ένα για όλα τα αδικήματα που αντιμετώπιζαν δηλαδή της μέθης, ανησυχίας, συμπλοκής αλλά και  της παραβίασης του  Περί Λοιμοκάθαρσης  Νόμου .

Τα δύο πρόσωπα που κατάγονται από την Βουλγαρία διαμένουν μόνιμα στη Γεροσκήπου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σκληρή επίθεση Τατάρ σε ΠτΔ - Τον κατηγορεί για «διπρόσωπη πολιτική»

Σκληρή επίθεση Τατάρ σε ΠτΔ - Τον κατηγορεί για «διπρόσωπη πολιτική»

Σε νέες δηλώσεις προέβη ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, κατηγορώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ότι ακολουθεί «διπρόσωπη πολιτική» και ότι επιχειρεί να «στριμώξει» την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ενώ στο τραπέζι των συνομιλιών εμφανίζεται να μιλά για «συμβιβασμό».