Αλκή: «Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε μετά την αποχώρηση του Κουττούκη»

Αλκή: «Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε μετά την αποχώρηση του Κουττούκη»

Aνακοίνωση εξέδωσε η Αλκή με την οποία ενημερώνει για την έκτακτη διευρυμένη συνεδρία του Δ.Σ. του σωματείου

Αναλυτικά:

«Ανακοίνωση Δ.Σ. Σωματείου ΑΛΚΗ ΟΡΟΚΛΙΝΗ

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη διευρυμένη συνεδρία του Δ.Σ. του Σωματείου μας, όπου εξετάστηκαν τα βήματα που θα ακολουθηθούν μετά την αποχώρηση του προέδρου της εταιρίας ΑΛΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΡΟΣ ΛΤΔ, Γεώργιου Κουττούκη.

Υπάρχει κοινή πεποίθηση ότι η ΑΛΚΗ μπορεί να ανταπεξέλθει των δυσκολιών. Σε αυτή την προσπάθεια ο κόσμος της Αθάνατης καλείται να δηλώσει παρών. Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί η έναρξη οικονομικής εκστρατείας.

Όταν το επιτρέψουν οι καταστάσεις, θα επιδιώξουμε και την σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης.

Το Σωματείο μας διαφυλάσσει τα νόμιμα δικαιώματά του σε σχέση με την συμφωνία που έγινε το καλοκαίρι με την εταιρία».

The post Αλκή: «Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε μετά την αποχώρηση του Κουττούκη» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανάλυση: Ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν - Το κυπριακό και οι βασικές προκλήσεις

Ανάλυση: Ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν - Το κυπριακό και οι βασικές προκλήσεις

Η Κύπρος ως κράτος μέλος της ΕΕ από το 2004, νομικά, υποχρεούται να ενταχθεί στη ζώνη Σένγκεν. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη πλήρες μέλος της Σένγκεν-δηλαδή δεν έχει ενταχθεί στη λειτουργική εφαρμογή του καθεστώτος  χωρίς εσωτερικά σύνορα. Η Κυπριακή Δημοκρατία, βρίσκεται από το 2023 σε φάση αξιολόγησης ( Schengen evaluation process), κάτι που αποτελεί προϋπόθεση για την πλήρη ένταξη. Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, η Κυπριακή Δημοκρατία θα είναι έτοιμη ως προς τα τεχνικά ζητήματα, μέχρι το τέλος του 2025. Εξέφρασε τη βεβαιότητα, ότι το 2026, η Κύπρος θα ενταχθεί στη ζώνη Σένγκεν.

BEST OF TOTHEMAONLINE