ΑΠΟΕΛ: Αρνητική απάντηση από την Ομόνοια για αλλαγή ώρας του «αιώνιου»

ΑΠΟΕΛ: Αρνητική απάντηση από την Ομόνοια για αλλαγή ώρας του «αιώνιου»

Ανακοίνωση από τον ΑΠΟΕΛ με την οποία ενημερώνει πως η Ομόνοια απάντησε αρνητικά για αλλαγή της ώρας του ντέρμπι την ερχόμενη Δευτέρα (7/12).

Αναλυτικά:

«Επειδή αρκετός κόσμος απευθύνεται κοντά μας ζητώντας να προχωρήσουμε σε διάβημα για αλλαγή της ώρας έναρξης του αγώνα της Δευτέρας, έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε περισσότερο κόσμο να το παρακολουθήσει, οφείλουμε να ενημερώσουμε για τα εξής. Από την μέρα γνωστοποίησης των νέων μέτρων επικοινωνήσαμε με την Cablenet, η οποία άμεσα εξέφρασε την θετική της πρόθεση για να μεταφερθεί η ώρα έναρξης από τις 19:00 στις 17:00. Αμέσως μετά απευθυνθήκαμε στην Ομόνοια για να προχωρήσουμε σε κοινό αίτημα αλλαγής της ώρας έναρξης. Όμως από πλευράς Ομόνοιας η απάντηση ήταν αρνητική. Απόφαση την οποία σεβόμαστε. Ως εκ τούτου ως ΑΠΟΕΛ δεν μπορούσαμε να αποστείλουμε ένα τέτοιο αίτημα στην ΚΟΠ αφού από την στιγμή που δεν ήταν κοινό δεν θα γινόταν αποδεκτό.»

The post ΑΠΟΕΛ: Αρνητική απάντηση από την Ομόνοια για αλλαγή ώρας του «αιώνιου» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE