«Επεισοδιακός» αγώνας με δύο κόκκινες και ήττα για την ομάδα των Λουκά και Γερολέμου

«Επεισοδιακός» αγώνας με δύο κόκκινες και ήττα για την ομάδα των Λουκά και Γερολέμου

Η Τσάρκο Σέλο, ομάδα των Κυπρίων ποδοσφαιριστών Γερολέμου και Λουκά, για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Βουλγαρίας αντιμετώπισε εκτός έδρας την Ετάρ και ηττήθηκε με 1-0 .

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε μόλις στο 11ο λεπτό έπειτα από γκολ του Μπορούκοφ .

Ο Λούκα πέρασε ως αλλαγή το 76’ στη θέση του Μάνεφ, ενώ ο Γερολέμου στο 88’αντικατέστησε τον Άντερσον.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής των  Σερέτεφ στο 62’ (2η κίτρινη) για τους γηπεδούχους και του Βάσεφ στο 64’ (απευθείας κόκκινη) για τους φιλοξενούμενους.

Η Τσάρκο Σέλο, έπειτα από 13 ματς βρίσκεται στην 9η θέση με 13 βαθμούς.

The post «Επεισοδιακός» αγώνας με δύο κόκκινες και ήττα για την ομάδα των Λουκά και Γερολέμου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Μακρόν: «Οι πραγματικοί φίλοι φαίνονται στα δύσκολα»

ΠτΔ σε Μακρόν: «Οι πραγματικοί φίλοι φαίνονται στα δύσκολα»

Ιστορική χαρακτήρισε την επίσημη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν στην Κύπρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σημειώνοντας, την Πέμπτη, σε δηλώσεις στο Προεδρικό Μέγαρο, ότι στέλνει και ένα σαφές μήνυμα για την ισχύ και την προοπτική της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ των δυο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE