ΑΠΕΙΛΕΣ κατά της παίκτριας που αρνήθηκε να τιμήσει τη μνήμη του Μαραντόνα

ΑΠΕΙΛΕΣ κατά της παίκτριας που αρνήθηκε να τιμήσει τη μνήμη του Μαραντόνα

Η Ισπανίδα εξέφρασε με τον δικό της τρόπο την αποδοκιμασία στον τρόπο ζωής του εκλιπόντα.

Η Πάουλα Νταπένα έγινε viral σε όλο τον κόσμο με την απόφαση της να μην τιμήσει την ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Η Ισπανίδα παίκτρια σε ένδειξη δυσαρέσκειας κάθισε στο χορτάρι, καθώς όπως είπε θεωρεί πως ο εκλιπών όσο σπουδαίος παίκτης ήταν, άλλο τόσο είχε κακή συμπεριφορά απέναντι στις γυναίκες.

«Θα το έκανα ξανά, χωρίς αμφιβολία. Η Πέμπτη ήταν μέρα για την εξάλειψη της βίας κατά διαφορετικού φύλου και αντ’ αυτού έπρεπε να κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή για έναν άνθρωπο που κακομεταχειριζόταν τις γυναίκες. Βάσει των φεμινιστικών μου ιδεών, δεν μπορούσα ποτέ να τιμήσω τον Μαραντόνα, που ήταν σπουδαίος ποδοσφαιριστής, αλλά σαν άνθρωπος δεν είχε καμία σχέση, ειδικά στη συμπεριφορά του προς τις γυναίκες», τόνισε στο ραδιόφωνο της Marca.

Αποκάλυψε, παράλληλα, πως δέχτηκε σοβαρές απειλές από φανατικούς θαυμαστές του Αργεντινού θρύλου.

«Όλοι στην ομάδα είναι στο πλευρό μου, σεβάστηκαν την απόφασή μου, ενώ έλαβα και πολλά θετικά μηνύματα στα social media. Βέβαια έλαβα και κάποια άσχημα μηνύματα, μέχρι και απειλές για τη ζωή μου. Όμως έτσι είναι τα social media», πρόσθεσε.

Πηγή: sport-fm.gr

The post ΑΠΕΙΛΕΣ κατά της παίκτριας που αρνήθηκε να τιμήσει τη μνήμη του Μαραντόνα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE