Ζ. Αιμιλιανίδου: Στήριξη των υπάλληλων των επηρεαζόμενων επιχειρήσεων και το Δεκέμβριο μήνα

Ζ. Αιμιλιανίδου: Στήριξη των υπάλληλων των επηρεαζόμενων επιχειρήσεων και το Δεκέμβριο μήνα

Τη θέση να μην απολύσουν τους υπαλλήλους τους οι εταιρείες, επιχειρήσεις που επηρεάζονται από το διάταγμα του Υπουργείου Υγείας το Δεκέμβριο μήνα, διατύπωσε η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτα Αιμιλιανίδου στο πλαίσιο της συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εργασίας.

 

Την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ενημέρωσε η Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Ζέτα Αιμιλιανίδου για την πορεία των σχεδίων στήριξης μισθωτών, αυτοεργοδοτουμένων και επιχειρήσεων.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ, η Υπουργός Εργασίας και μετά το πέρας της συνεδρίας, ανέφερε πως έγινε ενημέρωση για όλα τα σχέδια που εφαρμόζονται τον Νοέμβριο.” Έχω είπε, σημειώσει, ότι αυτά τα ίδια σχέδια έχουν ανακοινωθεί και για τον Δεκέμβριο ”, προσθέτοντας πως,” όσες επιχειρήσεις επηρεάζονται από τα νέα μέτρα του διατάγματος του Υπουργείου Υγείας, προτρέπονται να μην απολύσουν υπαλλήλους, γιατί η επιδότηση φτάνει και το 97% και το 100%” , άρα εξήγησε θα ισχύουν και για τον Δεκέμβριο μήνα .

Έστειλε επίσης το μήνυμα , να μην απολυθούν οι υπάλληλοι των εταιρειών και επιχειρήσεων που έχουν κλείσει με διατάγματα μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου, γιατί, όπως είπε, θα στηριχθούν οι εργαζόμενοι.

Επανέλαβε ακόμη πως οι υπάλληλοι δεν πρέπει να απολυθούν και οι εργαζόμενοι θα στηριχτούν όπως στηρίζονται με τα σχέδια της κυβέρνησης τόσους μήνες, κατέληξε .

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE