Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Είναι ο Νικηφόρος παιδί του Δούκα; Η «Αγορίτσα» δίνει την απάντηση

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Είναι ο Νικηφόρος παιδί του Δούκα; Η «Αγορίτσα» δίνει την απάντηση

Η Μαρία Αντουλινάκι παραδέχτηκε ότι ο ρόλος που της δόθηκε ήταν δώρο Θεού.

 
Η τηλεοπτική «Αγορίτσα», ηθοποιός Μαρία Αντουλινάκη μίλησε στο Πρωινό και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες» και έδωσε ένα spoiler για την εξέλιξη της σειράς.

Είναι τελικά ο Νικηφόρος γιος του Δούκα; Η τηλεοπτική Αγορίτσα, η οποία ξέρει τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι του Σεβαστού απάντησε ότι: «Ε ναι! Τι ερώτηση είναι αυτή; Ποιος τα λέει αυτά; Όλα παιδιά της Μυρσίνης και του Δούκα ήταν».

 
Η Μαρία Αντουλινάκη παραδέχτηκε ότι ο ρόλος που της δόθηκε ήταν δώρο Θεού, ενώ εξομολογήθηκε ότι πρόσφατα έμαθε τι είναι το google… lens γιατί δεν το γνώριζε, ενώ με τα google maps έχει κάνει πολλά ταξίδια σε Ευρώπη και Αμερική.

Δείτε στο παρακάτω(00:42):

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE